Rendszergazda, hálózat

IT

  Rendszergazda szolgáltatások:

  Olyan cégek számára, ahol szükség van állandó számítástechnikai háttérre, de nem gazdaságos főállású informatikus alkalmazása. Megegyezésünk alapján heti vagy havi ütemezéssel kiszállunk telephelyére, de ha szeretné távoli módban is karbantartjuk számítógépeit!

   

   

  Hálózatépítés, üzemeltetés karbantartás, bővítés:

   

  Kis és nagyméretű számítógép és telefonhálózatok kivitelezése, javítása, átalakítása, karbantartása. Telephelyek közti kapcsolatok kiépítése.

  Csapatunk nagy szakmai felkészültséggel, és korszerű műszerekkel vállalják kis és közepes méretű (kb. 100 végpontig) hálózatok építését. A kivitelezést lehetőség szerint kulcsrakészen vállaljuk, tehát nemcsak a kábeleket és csatlakozókat szereljük fel, hanem a a végberendezések üzembe helyezését is elvégezzük. Önnek csak meg kell határoznia, mit szeretne, és nem szükséges mindenféle kivitelezőt (villanyszerelő, telefonos szakember) keresnie. A kész munkára garanciát vállalunk.

  Természetesen vállaljuk meghibásodott hálózatok javítását is. Ez két tevékenységet jelent: A munka mihamarabbi megkezdését, a működés helyreállítását, illetve a hálózat állapotának felmérését, hogy lehetőség szerint elkerülhetők legyenek a váratlan leállások.

   

  Számítógép szerviz, javítás:

   

  Akár helyszínen, akár szervizünkbe szállítással. Jól képzett csapatunk nagy tapasztalattal rendelkeznek mindenféle számítógépes probléma megoldásában.

  Perifériák javítása:

  Nyomtatók, monitorok, szünetmentes tápegységek javítását rövid határidőre vállaljuk.

   

  Szoftverek értékesítése:

  Operációs rendszerek, irodai szoftverek, vírusírtók értékesítése.

  Ha elnyertük bizalmát kérje ingyenes ajánlatunkat!

  Üdvözlettel:

  Fekete Miklós /+36-70-36-666-80/

 • it-services