Weboldalak, alkalmazások

IT

  Egyedi, sikeres, hosszútávon megbízható és jól felépített weboldalt vagy webáruházat szeretne? Olyan professzionális weboldalt készítünk Önnek, mely amellett, hogy nagyon jól néz ki, Ön által is karbantartható és frissíthető, és a keresőkben is jó eséllyel indul a kiváló helyezésekért.

  Az Internet és az e-kereskedelem elismerten a világ leggyorsabban növekedő üzletága – miért? Mert a működési költségek alacsonyan tarthatók, a kiadások rugalmasan szabályozhatók, a forgalom pedig kiemelkedő, hiszen a rendszeresen Internetezők száma csak Magyarországon is többmilliós. Az Internetező célközönség az Ön számára is elérhető!

  Mi az Opesun Technologies Kft-nél tudjuk, hogy Önnek megbízható partnerre és teljes körű szolgáltatásra van szüksége hatékony online jelenlétének a felépítéséhez. Cégünk szívesen áll rendelkezésére a honlap megtervezésétől kezdve annak üzembe helyezésén és működtetésén keresztül egészen a keresőoptimalizációig, illetve új weboldala forgalmának felépítéséig. Az olcsó megoldások sokszor pont a lényeget tévesztik szem elől: nem elég a szép külső, a weboldal akkor éri el a célját, ha el tudja érni a megfelelő fogyasztót – az Ön vállalkozásának a megrendelőjét! Az általunk készített honlapok keresőbarát kialakításúak és tartalomkezelő rendszerre épülnek felkészülve ezzel a weboldal hosszútávú eredményes működésére.

  Ha elnyertük bizalmát kérje ingyenes ajánlatunkat!

  Üdvözlettel:

  Fekete Miklós /+36-70-36-666-80/

 • website